Meewerk- en/of afstudeer stagiair Web Ontwikkeling (m/v)

Webvanced B.V. is een full service internetbedrijf dat sinds 1999 actief is. Wij ontwikkelen hoogstaande, kwalitatieve websites en webapplicaties voor de zakelijke markt. Webvanced is samen met De Ruiter Network Company gevestigd in Noord-Scharwoude en is op zoek naar:

Meewerk- en/of afstudeer stagiair Web Ontwikkeling (m/v)

Zowel wij als onze markt zijn continu in beweging en daarom willen wij ons altijd blijven ontwikkelen. Wij zoeken een stagiair die een frisse blik heeft, die wij kunnen leren hoe onze organisatie werkt maar die ons ook nieuwe ideeën en trends kan bijdragen. De stagiair bij Webvanced mag meedenken en beslissingen maken, graag zelfs!

Wat vragen wij van jou?

  • Een creatieve denker die ons nieuwe inzichten kan bijbrengen.
  • Een oplossingsgerichte instelling, je gaat problemen niet uit de weg maar lost ze op.
  • Je hebt interesse in de markt en de ontwikkelingen op het gebied van internettechnologie en verdiept je hierin uit eigen initiatief.

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een team van vier specialistische medewerkers. Er heerst een plezierige en informele werksfeer en voldoende ruimte voor eigen initiatief en zelfstandigheid. Daarnaast werk je natuurlijk aan interessante opdrachten voor onze klanten.

Samen met jou willen we kijken hoe je een bijdrage kunt leveren aan ons team en daarbij voldoet aan de vereisten vanuit jouw opleiding, natuurlijk aansluitend bij jouw interesses.

Wij hebben plek voor een meewerk- en/of afstudeer stagiair vanaf september 2017. Lijkt het jou leuk om ons team te versterken en jouw kennis verder te ontwikkelen binnen Webvanced? Wij ontvangen jouw sollicitatie met CV en motivatiebrief graag op . Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rosanne Groot via 0226-820845.

Webvanced denkt mee

Webvanced ontwerpt uw website op basis van de aangeleverde huisstijl en wensen. Indien u (nog) geen logo of huisstijl heeft is het mogelijk om dit tijdens het ontwerpen van de website te verzorgen.

Ook door te hoogstaande technisch uitvoering zorgt Webvanced dat uw website aan alle eisen voldoet en goed door de verschillende zoekmachines geïndexeerd kan worden.

Laatste FB-berichten van Webvanced

Webvanced zoekt 2 nieuwe enthousiaste en gedreven collega's! Ben je op zoek naar een baan als webdeveloper of helpdesk medewerker? Of ken je iemand die op zoek is? Bekijk dan onze vacatures: http://www.webvanced.nl/vacaturesVacatures bij Webvancedwww.webvanced.nlWij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor uiteenlopende programmeerprojecten zoals technische realisatie van websites, intranets en portals tot de ontwikkeling van geavanceerde op internettechnologie gebaseerde applicaties.
2015-01-30 14:38:35

Alle facebook berichten

Contact

Webvanced B.V.
Kokkel 10
1723HX Noord-Scharwoude
Tel. 0226 - 820 070