Colocatie

Webvanced verzorgt ook colocatie diensten. Uw server wordt ondergebracht in één van onze 19" cabinets in het euNetworks datacenter te Amsterdam.

euNetworks bezit en beheert een hoge capaciteit glasvezelnetwerk dat alle grote steden in Europa met elkaar verbindt. Op dit moment zijn 13 grote Europese steden met elkaar verbonden: Berlijn, Hamburg, Düsseldorf, Cologne, Frankfurt, Stuttgart, Munchen, Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Parijs, London en Dublin.

Het datacenter heeft de volgende specificaties:

 • 365/7/24 beveiligd door personeel en camara surveillance
 • Redundante self-sufficient stroomtoevoer d.m.v. UPS en generatoren
 • Brand detectie en bestrijding systemen
 • Airconditioning

Ook zijn er een groot aantal cariers en exchanges beschikbaar; AboveNet, KPN, Telia, LambdaNet, Carrier1, TeleGlobe, Level3, AMS-IX, Lipex London, DeCIX Frankfurt, BNIX Brussel, FreeIX Parijs en Peering met ruim 130 partijen.

EU Networks datacenter Amsterdam

Uw server veilig en stabiel ophangen in onze colocatie ruimte

Per server krijgt u een 100 mbit netwerkaansluiting op één van onze managed switches, stroomvoorziening en 1 IP adres. U kunt 365/7/24 bij uw server om eventueel onderhoud te verrichten. Via onze website kunt u een "access request" doen om met een unieke code toegang tot uw server te krijgen. Op lokatie zijn een monitor en toetsenbord aanwezig die u aan kunt sluiten op uw server. Ook kunt u op onze website realtime zien wat uw verbruikte dataverkeer is.

U kunt bij ons ook flatrate dataverkeer in kopen. Dit is interessant wanneer uw verbruik meer dan 200 Gb per maand is.

Onderstaande additionele diensten zijn leverbaar:

 • Extra IP nummers; Extra IP nummers zijn in blokken van 10 stuks aan te vragen.
 • Remote backup; Uw data wordt op een speciale externe backup-server gebackuped en gerepliceerd naar een tweede locatie. Voor gedetailleerde informatie, zie onze online-backup dienst.
 • Fallback mail; Indien uw mail niet afgehandeld kan worden dan wordt deze opgevangen door één van onze fallback mailservers. Zodra uw server dat zelf weer kan dan wordt de mail alsnog afgeleverd.
 • SMTP gateway; Uw e-mail wordt gescand op spam en virussen waarna deze wordt afgeleverd op uw mailserver. Voor meer informatie zie onze e-mail en spamfilter dienst.
 • DNS; Wij kunnen voor u primary en/of secundairy DNS verzorgen.
 • Domein registraties; Webvanced verzorgt al uw Nederlandse en internationale domeinregistraties.
 • Systeembeheer; U kunt door ons uw systeembeheer uit laten voeren voor servers met FreeBSD, Linux of Windows besturingsystemen. Ook verzorgen wij onderhoudscontracten op maat.
 • Hardware; Ook het leveren en instaleren of configureren van servers behoort tot de mogelijkheden. Webvanced heeft ruime ervaring op het gebied van hard- en software oplossingen. Wij voorzien u graag van een vrijblijvend advies op maat.

Meer weten over de mogelijkheden van colocatie bij Webvanced?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en een goed advies neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Webvanced denkt mee

Webvanced ontwerpt uw website op basis van de aangeleverde huisstijl en wensen. Indien u (nog) geen logo of huisstijl heeft is het mogelijk om dit tijdens het ontwerpen van de website te verzorgen.

Ook door te hoogstaande technisch uitvoering zorgt Webvanced dat uw website aan alle eisen voldoet en goed door de verschillende zoekmachines geïndexeerd kan worden.

Laatste FB-berichten van Webvanced

Webvanced zoekt 2 nieuwe enthousiaste en gedreven collega's! Ben je op zoek naar een baan als webdeveloper of helpdesk medewerker? Of ken je iemand die op zoek is? Bekijk dan onze vacatures: http://www.webvanced.nl/vacaturesVacatures bij Webvancedwww.webvanced.nlWij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor uiteenlopende programmeerprojecten zoals technische realisatie van websites, intranets en portals tot de ontwikkeling van geavanceerde op internettechnologie gebaseerde applicaties.
2015-01-30 14:38:35

Alle facebook berichten

Contact

Webvanced B.V.
Kokkel 10
1723HX Noord-Scharwoude
Tel. 0226 - 820 070