Webhosting

Webvanced verzorgt shared webhosting diensten vanuit het EU networks datacenter te Amsterdam en het DataHouse datacenter te Alkmaar. Webvanced gebruikt daarvoor hoogwaardige reduntant opgebouwde servers. Elk shared-hosting pakket wordt op één van onze fysieke shared hosting servers ondergebracht. Zo worden snelheid, performance en de kwaliteit gegarandeerd. Daarnaast zorgt Webvanced ervoor dat bij elke shared hosting server maximaal 60% van de beschibare capaciteit wordt gebruikt waardoor uw website, door de overcapaciteit, optimaal presteert.

Elke server wordt dagelijk gebackupped met een retentie van 2 weken op de bestanden en databases. Daarnaast wordt er elke maand een volledige backup bewaard. De backup wordt vervolgens gerepliceerd vanuit de primaire backup locatie Amsterdam naar Alkmaar.

U kunt uw hostingspakket zelf online beheren via het Directadmin control panel.

Webhosting pakketten

Onderstaand een overzicht van onze standaard webhosting pakketten.

  Basic-100 Advanced-250 Advanced-500 Advanced-1000 Advanced-2000
Domeinen* 1 5 5 5 5
PHP
MySQL databases 1 5 5 5 5
FTP-toegang
Mailboxen 10 20 30 40 50
Webmail
Geavanceerd spamfilter
SMTP mail
Contol panel
Dagelijkse backup
Subdomeinen Oneindig Oneindig Oneindig Oneindig Oneindig
Webruimte 100 MB 250 MB 500 MB 1000 MB 2000 MB
Dataverkeer per maand 5 GB 10 GB 20 GB 30 GB 40 GB
Prijs per jaar (excl. b.t.w.) € 95,- € 150,- € 250,- € 300,- € 400,-

* Het aantal domeinen dat u met dit hostings-acount kunt hosten. De prijs per jaar is exclusief de domeinnaam/domeinnamen.
Bekijk ons volledige domeinregistratie aanbod.

Bestel direct webhosting bij Webvanced

Webhosting op maat

Op het moment dat uw website of webapplicatie specifieke hosting nodig heeft en wij er geen standaard hostingpakket voor hebben kan Webvanced op-maat-hosting verzorgen. Denk u onder andre aan meer ruimte, meer dataverkeer, meer domeinen, SSL hosting, hosting met een dedicated IP adres, specifieke PHP modules, additionele 3rd party software etc.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Webvanced denkt mee

Webvanced ontwerpt uw website op basis van de aangeleverde huisstijl en wensen. Indien u (nog) geen logo of huisstijl heeft is het mogelijk om dit tijdens het ontwerpen van de website te verzorgen.

Ook door te hoogstaande technisch uitvoering zorgt Webvanced dat uw website aan alle eisen voldoet en goed door de verschillende zoekmachines geïndexeerd kan worden.

Laatste FB-berichten van Webvanced

Webvanced zoekt 2 nieuwe enthousiaste en gedreven collega's! Ben je op zoek naar een baan als webdeveloper of helpdesk medewerker? Of ken je iemand die op zoek is? Bekijk dan onze vacatures: http://www.webvanced.nl/vacaturesVacatures bij Webvancedwww.webvanced.nlWij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor uiteenlopende programmeerprojecten zoals technische realisatie van websites, intranets en portals tot de ontwikkeling van geavanceerde op internettechnologie gebaseerde applicaties.
2015-01-30 14:38:35

Alle facebook berichten

Contact

Webvanced B.V.
Kokkel 10
1723HX Noord-Scharwoude
Tel. 0226 - 820 070