Webvanced SnelStart Gateway koppeling met ShopFactory

ShopFactory is een populair webwinkel systeem waarmee u op eenvoudige wijze uw eigen webwinkel kunt beginnen. Iedereen kan met ShopFactory succesvolle webwinkels opzetten. Er zijn er meer dan 232.000 winkels gebouwd met ShopFactory.

Webvanced is de door ShopFactory gekozen partner voor het koppelen met SnelStart. Webvanced heeft vele succesvolle koppelingen gerealiseerd.

ShopFactory SnelStart Koppeling

Hoe werkt de koppeling tussen SnelStart en ShopFactory

Webvanced levert een koppeling tussen ShopFactory en SnelStart. De koppeling importeert de orders uit uw Globecharge account in uw SnelStart Administratie.

De koppeling werkt met SnelStart versie 9 of hoger.

Minimum eisen voor de koppeling:

  • Windows XP SP2 of hoger
  • Microsoft .NET frameworks 4.0 of hoger
  • SnelStart V9 of hoger
  • SnelStart SQL administratie
  • SnelStart!gateway (Gratis aan te vragen via SnelStart)
  • ShopFactory 6 of hoger
  • Globecharge account van ShopFactory

Om van de SnelStart koppeling gebruik te maken heeft u een GlobeCharge Online Order Management account nodig.

Daarnaast heeft u uiteraard SnelStart software nodig. U dient minimaal SnelStart Nota 3 te hebben om de koppeling te kunnen gebruiken.
Ga naar de website van SnelStart om hier meer over te lezen.

Stap 1 Een GlobeCharge Account openen

ShopFactory V9 of ShopFactory 8 Total Care
Als u gebruik maakt van ShopFactory V9 of van ShopFactory 8 Total Care dan kunt u deze stap overslaan omdat u al een account heeft waarmee u de koppeling kunt gebruiken.

ShopFactory 6, 7 en 8

Als u gebruik maakt van ShopFactory 6, 7 of 8 dan heeft u een Business Plus account nodig bij GlobeCharge om de koppeling tussen ShopFactory en deze oplossing te kunnen maken. Met dit account kunt u deze oplossing in uw shop gaan gebruiken en krijgt u tevens de beschikking over een aantal extra functies in uw shop: Uw orders worden online opgeslagen, u kunt met kortingsbonnen gaan werken in uw shop, uw klanten krijgen een Online orderstatus tracking systeem, uw kunt een login/aanmeldfunctie aan uw site toevoegen voor particuliere klanten, een groothandelsfunctie aan uw site toevoegen, het rendement van uw online advertenties bepalen en u kunt de real-time voorraad functie van ShopFactory gebruiken.

Klik in ShopFactory op Eigenschappen en kies voor Geaccepteerde betalingsmethoden. Klik op Volgende en in het volgende scherm selecteert u GlobeCharge, u klikt tweemaal op Volgende en accepteert de voorwaarden. U klikt weer op Volgende en dan selecteert u "Ik wil een nieuwe GlobeCharge-account openen".

Selecteer in het scherm dat verschijnt GlobeCharge Business Plus. In het volgende scherm geeft u uw gegevens in en in het laatste scherm kunt u aangeven hoe u wilt betalen.

(Let op: betalen kan in principe alleen met een creditcard, heeft u geen creditcard en wilt u betalen via iDEAL, PayPal of overboeking dan kunt u kiezen voor de betaalmethode Op rekening (Pay on invoice). U ontvangt dan per email een orderbevestiging met daarin betaalinstructies. Onderaan die email vindt u 3 opties om de betaling van uw bestelling af te ronden. Na ontvangst van uw betaling wordt de account voor u geactiveerd. PS: De factuur die u ontvangt zal voor 4 termijnen van 3 maanden zijn dus u betaalt voor één jaar!)

PS: heeft u voor 1 juli 2009 al een Online Order Management account afgesloten dan kunt u deze ook gebruiken.

Stap 2 De Webvanced SnelStart Gateway koppeling met ShopFactory bestellen

De Webvanced SnelStart Gateway koppeling software voor ShopFactory bestaat uit twee programma's welke op uw PC geinstalleerd worden. Met het eerste programma converteert u het Lexware XML bestand dat u met GlobeCharge heeft gedownload naar een XML formaat dat de SnelStart Gateway koppeling software kan inlezen.
Tijdens het converteren worden de klantnummers in SnelStart opgezocht zodat de orders in SnelStart onder de juiste klanten terecht komen. Vervolgens start u het tweede programma op en de orders worden in SnelStart geimporteerd.

De SnelStart koppeling is helemaal configurabel. Zo kan bijvoorbeeld bepaald worden of, indien er bijvoorbeeld een klant niet gevonden kan worden op basis van adres en postcode, nieuwe klanten aangemaakt worden. Een andere mogelijkheid is deze orders onder een vast klantnummer te plaatsen. Ook kan er gekozen worden artikelomschrijvingen uit de shop over te nemen, of juist die van SnelStart te gebruiken.

Wij helpen u bij het opzetten van de SnelStart koppeling met ShopFactory en het configureren van de software zodat u direct kunt starten met een goed werkende koppeling.
 

Bestel de Webvanced SnelStart ShopFactory koppeling

Wij denken graag met u mee om zo een passende oplossing voor u te vinden.

Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de SnelStart koppeling met ShopFactory of om deze te bestellen.

SnelStart koppeling met andere systemen

Webvanced denkt mee

Webvanced ontwerpt uw website op basis van de aangeleverde huisstijl en wensen. Indien u (nog) geen logo of huisstijl heeft is het mogelijk om dit tijdens het ontwerpen van de website te verzorgen.

Ook door te hoogstaande technisch uitvoering zorgt Webvanced dat uw website aan alle eisen voldoet en goed door de verschillende zoekmachines geïndexeerd kan worden.

Laatste FB-berichten van Webvanced

Webvanced zoekt 2 nieuwe enthousiaste en gedreven collega's! Ben je op zoek naar een baan als webdeveloper of helpdesk medewerker? Of ken je iemand die op zoek is? Bekijk dan onze vacatures: http://www.webvanced.nl/vacaturesVacatures bij Webvancedwww.webvanced.nlWij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor uiteenlopende programmeerprojecten zoals technische realisatie van websites, intranets en portals tot de ontwikkeling van geavanceerde op internettechnologie gebaseerde applicaties.
2015-01-30 14:38:35

Alle facebook berichten

Contact

Webvanced B.V.
Kokkel 10
1723HX Noord-Scharwoude
Tel. 0226 - 820 070