Webdesign bureau

Een goede presentatie van uw bedrijf op Internet is heel belangrijk. De uitstraling moet professioneel en de website moet overzichtelijk zijn. Webvanced werkt met meerdere vaste vormgevers. Afhankelijk van uw wensen is er daarom altijd vormgever die bij de gewenste stijl past.

Elke website is uniek. Onze vormgevers zorgen voor een professioneel ontwerp. Dit gebeurt geheel in overleg waarbij als uitgangspunten de huisstijl en de te plaatsen inhoud worden gebruikt. Indien u op en/of aanmerkingen heeft verwerken wij deze in het ontwerp zodat wij uiteindelijk tot het gewenste resultaat komen. Onze vormgevers zijn gespecialiseerd in internet-vormgeving. Zij houden rekening met de diverse zaken die voor een website van belang zijn zoals gebruikersvriendelijkheid, schermresolutie, schaalbaarheid, uitvoerbaarheid en laadtijd.

Om de gebruikersvriendelijkheid te waarborgen moet een website moet aan bepaalde eisen voldoen (web-conventions). De bezoeker verwacht dat er onderdelen op bepaalde plekken staan en dat de website op een bepaalde manier werkt. Als een bezoeker bijvoorbeeld door een ingewikkelde, diepe en onleesbare navigatie heen moet zal hij snel afhaken. Contactgegevens moeten makkelijk te vinden zijn. Ook moet de website voldoen aan de internet standaarden zoals die bepaald zijn door het W3C. Op die manier zal de website in elke browser en op elk platform goed zichtbaar zijn. U kunt zelf met het CMS de complete navigatie beheren.

Webvanced ontwikkelt uw websites op een zoekmachine vriendelijke manier. Wij zorgen ervoor dat, middels de technische uitvoering, uw website voldoet aan alle technische eisen en deze daarom optimaal door de verschillende zoekmachines geïndexeerd kan worden. De website wordt getest in de verschillende huidige (op dit moment gangbare) webbrowsers op Windows, Linux, Mac, Android en IOS.

Bekijk onze webdesign portfolio.

Corporate websites

Webvanced is gespecialiseerd in het ontwikkelen van corporate websites. Wij zijn gewend aan samenwerking met projectgroepen en projectleiders en het opzetten van een gedegen planning om zo de deadlines te halen.
Lees meer over het ontwikkelen van corporate websites.

Creatieve websites

De uitstraling van uw website is belangrijk. Webvanced maakt creatieve websites welke grafisch georienteerd zijn en door middel van Javascript (jQuery: dus zonder flash) geanimeerd worden. Zo zorgen wij voor een aantrekkelijke dynamische website welke op elk platform, ook mobiel, goed presteert.
Lees meer over het ontwikkelen van creatieve websites.

E-commerce websites, webshop, webwinkel

Een succesvolle webwinkel begint bij een gedegen en makkelijk te beheren systeem waarmee u alle producten op een gestructureerde wijze aan uw klanten kunt aanbieden. Het bestelproces moet kort, overzichtelijk en duidelijk zijn. Daarnaast moet het online betaalsysteem op de voorgeschreven manier zijn geimplementeerd.
Lees meer over het ontwikkelen van een succesvolle webwinkel of e-commerce website

CMS - Content Management Systeem

Met de Content Management Systemen die Webvanced ontwikkelt is het mogelijk zelf op zeer eenvoudige wijze uw website bij te houden. Denkt u hierbij aan het zelf beheren van de navigatie, teksten en afbeeldingen maar ook bijvoorbeeld foto-albums, formulieren en video's. Het beheren van uw eigen website is zeer eenvoudig en flexibel met het CMS van Webvanced.
Lees meer over de Content Management Systemen (CMS) van Webvanced.

SEO

Zoekmachine optimalisatie is onmisbaar. Door middel van zoekmachines kunnen potentiele klanten uw website gemakkelijk vinden. Webvanced zorgt door de technische uitvoering voor optimale vindbaarheid. Daarnaast hebben wij een vaste partner voor zoekmachine marketing en verdere optimalisatie.
Lees meer over SEO, Adwords, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine marketing.

 

Webvanced denkt mee

Webvanced ontwerpt uw website op basis van de aangeleverde huisstijl en wensen. Indien u (nog) geen logo of huisstijl heeft is het mogelijk om dit tijdens het ontwerpen van de website te verzorgen.

Ook door te hoogstaande technisch uitvoering zorgt Webvanced dat uw website aan alle eisen voldoet en goed door de verschillende zoekmachines geïndexeerd kan worden.

Laatste FB-berichten van Webvanced

Webvanced zoekt 2 nieuwe enthousiaste en gedreven collega's! Ben je op zoek naar een baan als webdeveloper of helpdesk medewerker? Of ken je iemand die op zoek is? Bekijk dan onze vacatures: http://www.webvanced.nl/vacaturesVacatures bij Webvancedwww.webvanced.nlWij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor uiteenlopende programmeerprojecten zoals technische realisatie van websites, intranets en portals tot de ontwikkeling van geavanceerde op internettechnologie gebaseerde applicaties.
2015-01-30 14:38:35

Alle facebook berichten

Contact

Webvanced B.V.
Kokkel 10
1723HX Noord-Scharwoude
Tel. 0226 - 820 070