Nieuwsbrief systeem

Met het nieuwsbrief systeem kunt u via een Admin systeem nieuwsbrieven opmaken en versturen.Het systeem bevat de volgende zaken:

  • Groepen
  • Personen
  • Berichten
  • Versturen
  • Verzend log
  • Trace log

Beschrijving van de verschillende onderdelen van het nieuwsbrief systeem

Groepen

U kunt personen in groepen delen. Bij het versturen kiest u een of meerdere groepen waar de mailing naar toe moet.

Webvanced nieuwsbrief systeem: Groepen

Personen

U kunt personen in groepen delen. U kunt ook personen importeren.
U dient minimaal een groep en email adres op te geven, maar u kunt ook complete NAW gegevens invoeren.

Webvanced nieuwsbrief systeem: personen

Berichten

U kunt met een editor zelf de berichten aanmaken en bewerken. Een bericht kan vrij opgemaakt worden met tekst en afbeeldingen. Wij zullen een vast “raamwerk” maken waarbinnen u uw bericht kunt opmaken. De header, footer en unsubscribe link worden automatisch geplaatst.

Webvanced nieuwsbrief systeem: Bericht

Versturen

Nadat u een bericht heeft opgemaakt is het altijd aan te raden eerst een test te doen.
In Outlook of hotmail, gmail bestaat de kans dat het bericht er toch even anders uitziet dan verwacht. Het versturen is eenvoudig. Kies een of meerdere groepen, een nieuwsbericht en klik op verstuur. Het systeem stuurt in batched van 100 berichten uit. Tussen elke 100 berichten wacht het systeem 10 seconden. Dit is gedaan om de mailserver de tijd te geven de hoeveelheid mails te verwerken.

Webvanced nieuwsbrief systeem: Versturen

Verzend log

Het systeem registreert naar welke personen een bepaalde mailing verstuurd is.
Op die manier kan dezelfde mailing nooit dubbel verstuurd worden. Indien er iets gebeurt op uw PC waardoor het versturen gestopt wordt (computercrash bijvoorbeeld) dan kan de mailing opnieuw gestart worden. Alleen personen waar deze mailing nog niet naar verstuurd is worden dan opnieuw gedaan.
U kunt ook een mailing nogmaals naar een bepaalde persoon sturen door het record in het verzendlog te verwijderen.

Webvanced nieuwsbrief systeem: Verstuurlog

Aanmelden en afmelden

Via de website kunnen bezoekers zich aan- of afmelden voor de digitale nieuwsbrief. Onderaan elke e-mail die verstuurd is staat ook automatisch een afmeld-link.

Webvanced nieuwsbrief systeem: Aanmelden en afmelden

Lees meer over het content management systeem van Webvanced.

Webvanced denkt mee

Webvanced ontwerpt uw website op basis van de aangeleverde huisstijl en wensen. Indien u (nog) geen logo of huisstijl heeft is het mogelijk om dit tijdens het ontwerpen van de website te verzorgen.

Ook door te hoogstaande technisch uitvoering zorgt Webvanced dat uw website aan alle eisen voldoet en goed door de verschillende zoekmachines geïndexeerd kan worden.

Laatste FB-berichten van Webvanced

Webvanced zoekt 2 nieuwe enthousiaste en gedreven collega's! Ben je op zoek naar een baan als webdeveloper of helpdesk medewerker? Of ken je iemand die op zoek is? Bekijk dan onze vacatures: http://www.webvanced.nl/vacaturesVacatures bij Webvancedwww.webvanced.nlWij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor uiteenlopende programmeerprojecten zoals technische realisatie van websites, intranets en portals tot de ontwikkeling van geavanceerde op internettechnologie gebaseerde applicaties.
2015-01-30 14:38:35

Alle facebook berichten

Contact

Webvanced B.V.
Kokkel 10
1723HX Noord-Scharwoude
Tel. 0226 - 820 070