Hoog in Google door zoekmachine optimalisatie (SEO)

Webvanced ontwikkelt websites op een zoekmachine vriendelijke manier. Wij zorgen ervoor dat, middels de technische uitvoering, uw website optimaal door de verschillende zoekmachines geïndexeerd kan worden. Denkt u hierbij aan juiste XHTML (semantics) en de opbouw daarvan, definieerbare title, description, keywords, implemtatie van een Google sitemap (webmastertools) etc.

Hiermee is de vindbaarheid van uw website in Google op een goed basisniveau. Iedere website heeft echter zijn eigen specifieke mogelijkheden om de online vindbaarheid verder te verbeteren en de juiste bezoekers beter te bereiken. Deze specifieke mogelijkheden zijn afhankelijk van de doelstellingen van de website en de markt waarop gericht wordt.

Een website kan via zoekmachines op twee manieren meer bezoekers trekken: enerzijds door bij relevante zoekopdrachten vaker voor te komen op de eerste zoekresultaten pagina van Google (SEO) en anderzijds door te adverteren naast en boven deze organische zoekresultaten (Adwords).

Webvanced heeft hiervoor een Google Advertising en Google Analytics gecertificeerde partner die volledig is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie. Op basis van een vrijblijvende inventarisatie kan deze partner bepalen welke vorm van zoekmachine-optimalisatie voor uw website en uw markt het meest geschikt is: Adwords en/of SEO.

Zoekmachine optimalisatie wordt steeds belangrijker

Het aantal bedrijven dat bewust bezig is met het verbeteren van hun website neemt nog altijd sterk toe. Niet alleen het aantal websites, maar ook het niveau van de zoekmachineoptimalisatie neemt toe. Voor websites die niet actief aan SEO doen, wordt het daarom steeds moeilijker om hoog in de zoekresultaten van Google te verschijnen.

Onderzoek heeft aangetoond dat de zichtbaarheid van een website drastisch afneemt als deze niet op de eerste pagina van Google staat, terwijl bedrijven met een hoge positie in Google door bezoekers worden gezien als ‘topmerken’ die ze onderbewust associëren met kwaliteit en professionaliteit. Hoog komen in google wordt dus steeds belangrijker.

SEO zoekmachine optimalisatie Google

SEO advies

Naast de standaard vindbaarheid is het mogelijk de vindbaarheid verder te vergroten.

Door de website structuur en teksten correct in te richten is het mogelijk om hoger in de zoekresultaten van zoekmachines te komen; Google en andere zoekmachines kunnen de content makkelijker lezen en beter begrijpen hoe de website logisch is opgebouwd. Ook kan de websitebeheerder zelf de inhoudsopgave van de website op de juiste manier bij Google (laten) indienen. Onze partner stelt hiertoe een technisch SEO rapport op.

SEO onderzoek en rapport

Dit rapport bevat concrete, specifiek voor uw website uitgewerkte instructies ter optimalisatie van de site-structuur, de plaats van content en de opdeling. Ook de optimale opbouw (syntax) van URL’s en pagina-titels worden specifiek voor uw website uitgewerkt. Daarnaast licht het rapport toe hoe u eroor kunt zorgen dat uw zoekresultaten in Google zo vaak mogelijk worden aangeklikt. Naast aanbevelingen die specifiek zijn voor uw website, bevat het SEO-rapport ook uitgebreide algemene SEO adviezen voor alle essentiële websiteonderdelen.

Indien u meer wilt doen met internet marketing en de vindbaarheid wilt vergroten raadt Webvanced u daarom aan al voor aanvang van de bouw van uw website contact op te nemen met onze partner om de internetstrategie voor uw nieuwe website te bespreken en concreet uit te werken om vindbaarheid en zichtbaarheid structureel onderdeel te maken van het (technisch) ontwerp van de nieuwe website.

SEO-Specialisten

Onze SEO partner is expert in het beter vindbaar maken van websites. Elke medewerker heeft gewerkt als strategisch bedrijfsadviseurs en presenteert elk SEO-advies als onderdeel van een helder geformuleerde online marketing strategie. Voordat zijn aan de slag gaan zorgen zij dat zij inzicht hebben in uw sector, producten en bedrijf. De SEO-specialisten werken doelgericht en gestructureerd. Er wordt een strategie opgesteld op basis van feiten in plaats van aannames.

De SEO-specialisten van onze SEO-partner werken optimaal samen met de programmeurs van Webvanced.

(Foto: Wouter Blom, SEO Consultant)

Google Analytics

Uw website wordt opgeleverd met Google Analytics implementatie. Wij zullen zorgen dat u maandelijks een rapport van Google gemaild krijgt (PDF) met daarin de statistieken. Op die manier heeft u altijd inzage in het gebruik van de website. Uiteraard kunt u ook toegang krijgen tot het Google Analytics account.

Google Adwords

Betaalde zoekresultaten zijn een goede manier om de vindbaarheid, bekendheid en zichtbaarheid van uw website te verbeteren. Bezoek uit betaalde zoekresultaten kan bovendien versneld inzicht geven in de meest relevante keywords (zoektermen) per markt.

Op basis van inzichten uit maandelijkse bestudering van deze meetresultaten, zal onze partner uw Adwords campagne aanpassen om het rendement verder te optimaliseren en u vervolgens nog beter kunnen assisteren bij het verbeteren van de organische vindbaarheid van de website (SEO).

Webvanced denkt mee

Webvanced ontwerpt uw website op basis van de aangeleverde huisstijl en wensen. Indien u (nog) geen logo of huisstijl heeft is het mogelijk om dit tijdens het ontwerpen van de website te verzorgen.

Ook door te hoogstaande technisch uitvoering zorgt Webvanced dat uw website aan alle eisen voldoet en goed door de verschillende zoekmachines geïndexeerd kan worden.

Laatste FB-berichten van Webvanced

Webvanced zoekt 2 nieuwe enthousiaste en gedreven collega's! Ben je op zoek naar een baan als webdeveloper of helpdesk medewerker? Of ken je iemand die op zoek is? Bekijk dan onze vacatures: http://www.webvanced.nl/vacaturesVacatures bij Webvancedwww.webvanced.nlWij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor uiteenlopende programmeerprojecten zoals technische realisatie van websites, intranets en portals tot de ontwikkeling van geavanceerde op internettechnologie gebaseerde applicaties.
2015-01-30 14:38:35

Alle facebook berichten

Contact

Webvanced B.V.
Kokkel 10
1723HX Noord-Scharwoude
Tel. 0226 - 820 070