Stock foto's

Webvanced werkt samen met iStockphotos.com. Foto's van iStockphotos.com hebben altijd een hoge kwaliteit en door het enorm grote aanbod kunt u altijd een geschikte foto of video vinden.

Om stock-foto's op uw website te kunnen gebruiken en de juiste licentie daarvoor te hebben is het belangrijk dat u zelf de foto's aanschaft en de gebruikerslicentie dus op uw naam staat. De licentie is niet overdraagbaar en daarom kunnen wij de foto's niet voor u aanschaffen.

Het kopen van stock foto's gaat heel gemakkelijk. U kunt een account aanmaken en d.m.v. een creditcard kunt u credits storten. Met deze credits kunt u foto's en video's kopen. Houdt u er rekening mee dat foto's voor het gebruik binnen de website niet de allerhoogste resolutie vereisen. Vraagt u ons om advies wanneer u foto's aan wilt gaan schaffen en niet zeker weet welke afmetingen voldoende zijn.

U kunt onderstaande link gebruiken om een account aan te maken:

www.istockphoto.com

Komt u er niet uit? Neem dan contact op met onze helpdesk.

Webvanced denkt mee

Webvanced ontwerpt uw website op basis van de aangeleverde huisstijl en wensen. Indien u (nog) geen logo of huisstijl heeft is het mogelijk om dit tijdens het ontwerpen van de website te verzorgen.

Ook door te hoogstaande technisch uitvoering zorgt Webvanced dat uw website aan alle eisen voldoet en goed door de verschillende zoekmachines geïndexeerd kan worden.

Laatste FB-berichten van Webvanced

Webvanced zoekt 2 nieuwe enthousiaste en gedreven collega's! Ben je op zoek naar een baan als webdeveloper of helpdesk medewerker? Of ken je iemand die op zoek is? Bekijk dan onze vacatures: http://www.webvanced.nl/vacaturesVacatures bij Webvancedwww.webvanced.nlWij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor uiteenlopende programmeerprojecten zoals technische realisatie van websites, intranets en portals tot de ontwikkeling van geavanceerde op internettechnologie gebaseerde applicaties.
2015-01-30 14:38:35

Alle facebook berichten

Contact

Webvanced B.V.
Kokkel 10
1723HX Noord-Scharwoude
Tel. 0226 - 820 070