Webvanced

Webvanced is in 1999 onstaan vanuit Network Company. Network Company is een zakelijke ICT dienstverlener en levert complete ICT oplossingen en ondersteuning aan voornamelijk het MKB. Met een klein team van ICT'ers zijn wij begonnen in ons eerste kantoor in De Rijp. Na een aantal jaar zijn wij verhuisd naar industrieterrein "De Beverkoog" in Alkmaar en zijn daar verder gegroeid.

Vanuit de automatisering was in de beginperiode veel vraag naar internet toegang, domeinnamen, e-mail, hosting en website ontwikkeling. In de beginperiode zijn de internet gerelateerde diensten vanuit een handelsnaam onder Network Company verzorgd. Al snel werden de internet gerelateerde diensten groter van omvang en was het tijd deze bedrijfsactiviteiten onder te brengen in een aparte onderneming.

Er is ook nieuwe tak voor telefonie- en datacommunicatie genaamd "Telking" opgezet in 2007. In 2008 heeft Network Company een nieuw pand laten bouwen waar wij nu met alle partners gehuisvest zijn. Met onze partners zijn wij in staat in de complete ICT behoefte van onze klanten te voorzien. Wij communiceren onderling over de oplossingen die wij aanbieden en verzorgen om zo de meest optimale situatie te kunnen creëren. Onze klanten vinden het prettig één aanspreekpunt te hebben voor alle ICT gerelateerde zaken.

Webvanced: professioneel, persoonlijk

Door de jaren heen heeft Webvanced zich ontwikkeld als een professionele speler op de markt en verzorgt webdesign, webdevelopment, domeinen, hosting, e-mail, colocatie, virtuele servers, online backup diensten etc. voor veel bedrijven voornamelijk in de regio Noord-Holland.

Op het gebied van webdesign, website ontwikkeling en webapplicatie ontwikkeling heeft Webvanced de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met een grote diversiteit aan projecten. Door deze ervaring zijn wij in staat onze klanten van een optimaal advies te voorzien waarbij wij de klant centraal stellen.

Webvanced werkt met 4 vaste freelance vormgevers. Elke vormgever heeft zijn/haar eigen stijl. Met de klant bepalen wij welke vormgever het beste aansluit bij de wensen van de klant.

Webvanced vindt het belangrijk om altijd met de nieuwste technieken te werken. De medewerkers zijn gedreven en willen altijd het maximale uit de techniek halen.
Naast de kwalitatieve techische oplossingen staan klantvriendelijkheid, service en "korte lijnen" bij ons hoog in het vaandel. Met ons hoge nivo van ondersteuning en service onderscheiden wij ons van de rest van de markt.

Het team van Webvanced
Lees meer over de partners van Webvanced

Webvanced geschiedenis en groei

Webvanced denkt mee

Webvanced ontwerpt uw website op basis van de aangeleverde huisstijl en wensen. Indien u (nog) geen logo of huisstijl heeft is het mogelijk om dit tijdens het ontwerpen van de website te verzorgen.

Ook door te hoogstaande technisch uitvoering zorgt Webvanced dat uw website aan alle eisen voldoet en goed door de verschillende zoekmachines geïndexeerd kan worden.

Laatste FB-berichten van Webvanced

Webvanced zoekt 2 nieuwe enthousiaste en gedreven collega's! Ben je op zoek naar een baan als webdeveloper of helpdesk medewerker? Of ken je iemand die op zoek is? Bekijk dan onze vacatures: http://www.webvanced.nl/vacaturesVacatures bij Webvancedwww.webvanced.nlWij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor uiteenlopende programmeerprojecten zoals technische realisatie van websites, intranets en portals tot de ontwikkeling van geavanceerde op internettechnologie gebaseerde applicaties.
2015-01-30 14:38:35

Alle facebook berichten

Contact

Webvanced B.V.
Kokkel 10
1723HX Noord-Scharwoude
Tel. 0226 - 820 070